Köpinformation

Köpinformation
Det är enkelt och tryggt att handla av oss. Nedan hittar du svar på de vanligaste frågorna. Kontakta oss om du har ytterligare frågor så hjälper vi dig.

Leveranstid
Din beställning blir skickat inom 10 dagar, om det är brottom, var god meddela detta i äget fält när du kommer till kassan. Nu inför julen skickar vi samma dag beställningen kommer.

Frakt
Beställer du för Kr 1500,- eller mer så bjuder vi på hela frakten inom Sverige, annars tillkommer en kostnad för frakt. Fraktkostnaden inom Sverige är kr 84,- + moms = Kr 105,-

Betalningsvillkor
Vi skickar med ett inbetalningskort i ditt paket som du använder för att betala inom 10 dagar.

Nöjd Kund Garanti
Vi ger dig full returrätt inom 6 månader som en förbättring av den lagstadgade ångerrätten.

Ångerrätt
Den 1 juni 2000 trädde en lag i kraft som skyddar dig som kund vid distansavtal. Denna lag innebär att du som privatkund inom 14 dagar får ångra Ditt köp. Du behöver inte ange orsak men vi skulle uppskatta att du angav orsak om det är något vi kan förbättra i relationen till våra kunder. Du måste stå för fraktkostnaden tillbaka till oss och varorna måste vara oanvända och paketerade i originalförpackning. Vid skada eller annan påverkan på varan upphör ångerrätten. Om emballage eller vara är skadad vid leveransen ska du anmäla direkt till speditören vid mottagande av leveransen. Skulle du upptäcka skada när du har packat upp varan ska du meddela oss snarast, dock senast inom 2 arbetsdagar.

För ej uthämtade varor debiteras 100 kr samt fraktkostnaden.

Sekretess
Vi skyddar dina personliga uppgifter och vi använder den information som du lämnat till oss enbart till att genomföra våra leveranser till dig, och för att ge dig information om erbjudanden i det fall du givit oss ditt medgivande till detta. Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och NätMässan följer givetvis de regler som finns i datalagen och personuppgiftslagen - det är självklarheter men vi vill ändå betona att detta är vår policy.